Wie zijn wij

Welkom bij Blingcarcleaning mobiel poetsen uit Groningen

Via deze site willen wij u graag informeren over onze producten en diensten. U vindt hier o.a. informatie over onze cleanings-pakketten en gegevens om contact met ons op te nemen voor informatie en een vrijblijvende offerte aanvraag. Wij werken op afspraak! We kunnen desnoods uw auto bij u weghalen, zodat u geen vervoer hoeft te regelen.


Blingcarcleaning houdt zich bezig met:
• Het totale deconditioneren van uw auto, boot of caravan.
• Een gebruikte auto, boot of caravan krijgt een complete ‘schoonheidsbehandeling’.
De genoemde zaken worden gewassen, gepolijst en in de was gezet. Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op de bekleding worden, waar mogelijk, verwijderd. Krassen die veroorzaakt zijn door een ongelukje of iets dergelijks kunnen daar waar mogelijk is, gevuld/verwijderd worden.

Overtuig u zelf !
Ook andere zaken worden in de behandeling meegenomen. Bv. de kofferbak krijgt een grondige reinigingsbehandeling, velgen worden weer netjes, banden worden op kleur gebracht en natuurlijk worden de ruiten gereinigd. Randen, stijlen, dorpels en tankdop worden zorgvuldig schoongemaakt met het daarvoor ontwikkelde schoonmaakmiddel.


Een goede investering zeker!
Het eind resultaat is dat uw auto of boot oogt als nooit tevoren en er weer als nieuw uitziet waardoor het sneller verkocht kan worden. Of u bent zo onder de indruk dat u het voor eigen gebruik wilt behouden.


Wat let u!
Geef uw auto een kuurtje, zodat de poriën van uw autolak mooi dicht zijn en weer tegen een stootje kunnen voor invloeden van buitenaf.
Niets is mooiers dan met een blinkende, frisse auto de weg weer op te gaan!